FallenAnqeL Yeni Mileyci
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 30 Uyarı: : Uyarısı Yok! Ruh Hali: : Puan : 4 Miley Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/08/09
| Konu: Ben geldim... Paz Ağus. 02, 2009 6:44 pm | |
| Merhaba arkadaşlar.. Adım Büşra.. 14 yaşındayım ama 15'ime girmeme az kaldı İstanbul'da yaşıyorum.. Miley Cyrus'ın büyük fanlarından biriyim .. Miley dışında Tokio Hotel, Paramore, Jonas Brothers,The Prodigy, Linkin Park, Britney Spears vs. şarkıcıları dinliyorum Hobilerim: Müzki dinlemek, voleybol oynamak, bisiklet sürmek, arkadaşlarım ile beraber olmak vb. şeyler .. Fobilerim: böcekler ve iki yüzlü insanlar =) Sevimliyim, Komiğim, Deliyim Herneyse şekerler fazla konuştum ben .. Herkese iyi forumlar =) | |
|
miley_dilos Paylaşımcı Mileyci
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 26 Uyarı: : 3 Uyarı! Ruh Hali: : Puan : 112 Miley Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/09
| Konu: Ben geldim... Salı Eyl. 08, 2009 11:19 am | |
| Merhaba arkadaşlar benim adım dilara sitenizi gerçekten çok beğendim ve bende bu güzel siteye destek olmak için üye oldum ve sitenizi tanıdıkca dahada çok beğeniyorum aslında ben dün kayıt oldum ve bir çok konuya resim ve yorum ekledim umarım beğenirsiniz HOBİLERİM :müzik dinlerim, ders çalışırım, oyun oynarım, test çözerim. 11 yaşındayım . SEVDİĞİM SANATÇILAR : miley cyrus, avril lavigne, vanessa anne hudgens, lady gaga . Benden bu kadar ama siteye sonuna kadar yardım edeceğimden eminim
HERKEZE İYİ GÜNLER.... | |
|